Nog negen startplekken te verdelen

SAASVELD – Nog negen startplekken voor de finale zijn er zaterdag 17 november te verdelen, als in Saasveld de derde kwalificatiewedstrijd voor de Riwald Recycling-Auto Haarhuis Twente Cup op de agenda staat. In de Ankerhal worden vanaf 15 uur achtereenvolgens een klassieke rubriek op tijd en daarna een klassieke wedstrijd met barrage verreden voor combinaties in de klassen Z en ZZ in handicap.

Voor tal van regionale topruiters betekent Saasveld de laatste kans om zich voor de eindstrijd te kwalificeren. Onder anderen Robert Baader, Thijmen Bourgondien, Pia Brinkman, Lisa Everts, Willem Greve, Tess Krabbe, Gijs Mosman, Peter Olthof, Kirsten Rikkert, Stefanie van den Brink, Judith Vetker, Beau Vos, Robert Vos, Evelien Walkot, Joanne Wes en Harrie Wiering doen een ultieme poging zich bijn de 27 starters voor Enschede te rijden.

De eindstrijd van de Twente Cup is op 7 december tijdens Indoor Twente in de Enschede Go Planet Expo Hall.

STARTLIJST SAASVELD

Meer Archief 2012 Twente Cup

»
WIERDEN – De Didamse Talessa de Jong bleek tijden het Kerstconcours voor ponies in manege De Vossenbos de enige in de klasse Z/ZZ die het zware... (29-12-2012)
»
ENSCHEDE - De pechduivel stelt er kennelijk een satanisch genoegen in Mark Schipper te achtervolgen. De in Hellendoorn geboren ruiter staat voorlopig... (17-12-2012)
»
ENSCHEDE - De dertigste editie van de Riwald Recycling-Auto Haarhuis Twente Cup is gewonnen door Rob Scherphof met zijn zevenjarige merrie Annebel (v... (07-12-2012)
»
ENSCHEDE - De strijd om de Riwald Recycling-Auto Haarhuis Twente Cup beleeft vrijdagavond in de Enschede Go Planet Expo Hall de ontknoping van de... (07-12-2012)
»
ENSCHEDE - Gert-Jan Bruggink en Rom Vermunt ontbreken donderdag 7 december in de finale van de strijd om de Riwald Recycling-Auto Haarhuis Twente Cup... (29-11-2012)
»
SAASVELD – Slechts vijf combinaties uit de klasse ZZ zijn erin geslaagd zich te plaatsen voor de finale van de strijd om de Riwald Recycling-Auto... (17-11-2012)
»
SAASVELD - Veronique Morsink was zaterdagavond met Belina de sterkste in de klassieke rubriek met barrage van de kwalificatiewedstrijden in Saasveld... (17-11-2012)
»
SAASVELD - Lindy Stuivenberg was zaterdag de enige deelnemer in de klasse ZZ, die in de buurt kwam van de tijden die in de klasse Z op de klokken... (17-11-2012)
»
WIERDEN - Twaalf amazones en zes ruiters zijn na de tweede kwalificatieronde al zeker van een plek in de finale van de strijd om de Riwald Recycling-... (04-11-2012)
»
WIERDEN - Vier combinaties uit de klasse Z en een uit de klasse ZZ vormden zaterdagavond het vijftal dat zich na de klassieke rubriek met barrage... (03-11-2012)
»
WIERDEN - Lindy Stuivenberg met Zihowin, Nuri Dijks met Viasint, Angela ten Elshof met L Grafin II en Malou Oude Luttikhuis met Oberon 4 hebben zich... (03-11-2012)
»
WIERDEN – Manege De Vossenbos in Wierden is zaterdag vanaf 15.00 uur het decor van de tweede kwalificatiewedstrijd voor de finale van de strijd om de... (02-11-2012)
»
LUTTENBERG - Femke Beljon heeft zzaterdag in Luttenberg de dressuurwedstrijden om het Gouden IJzer gewonnen. De amazone uit Raalte won met haar paard... (29-10-2012)
»
LONNEKER - Na eerder op de dag met Primeval Dejavu achtste te zijn geworden in de kwalificatie voor de Grote Prijs in het Duitse Rulle snelde Gert-... (05-10-2012)
»
LONNEKER - Voor Remco Been had al na de eerste rubriek van de strijd om de Riwald Recycling - Auto Haarhuis Twente Cup de vraag kunnen zijn: wie van... (05-10-2012)
»
GEESTEREN – Riwald Recycling en Auto Haarhuis zijn de nieuwe hoofdsponsors van de strijd om de Twente Cup springen voor paarden en pony’s.  De... (03-10-2012)
»
LONNEKER – De Twente Cup springen is dit najaar aan de dertigste editie toe. De competitie voor de landelijke springruiters in de klassen Z en ZZ... (08-09-2012)