Adverteren

Over Hippisch Twente

Hippisch Twente is een platform op internet, waarop alle informatie over paardensport in de regio Twente overzichtelijk is samengebracht. U vindt er natuurlijk het laatste nieuws over de wedstrijden. Maar ook ruiterportretten, achtergronden en informatie over de bedrijvigheid in de hippische sector in Twente. Na de lancering van Hippisch Twente tijdens het CSI Twente in 2009 door Jos Lansink en Jeroen Dubbeldam groeide de website uit tot een echte ‘community’ binnen een paarden minnende regio die er letterlijk en figuurlijk uitspringt.

Aantrekkelijke advertentiemogelijkheden
Voor de zakelijke hippische markt biedt Hippisch Twente volop mogelijkheden zich te presenteren aan een publiek, waarvan u zeker weet dat het belangstelling voor uw producten heeft. Want de bezoekers van Hippisch Twente hebben één ding gemeen: ze zijn allemaal geïnteresseerd in paarden(sport).

Adverteren met een banner
Adverteren met een banner biedt u via Hippisch Twente de mogelijkheid om uw bedrijf extra onder de aandacht van het in paarden(sport) geïnteresseerde publiek te brengen. Daarbij kunt u een keuze maken uit de volgende opties:

Full Banner
Uw bedrijf is via onze nieuwspagina’s direct en prominent in beeld. Standaard 567 x 130 pixels. In overleg is eventueel een afwijkende breedte mogelijk. Prijs 125 euro per maand. Voor een heel jaar betaalt u 1250 euro. 

Banner in rechterkolom
Uw banner wordt prominent getoond in de rechterkolom op alle pagina’s van Hippisch Twente.
Formaat standaard 215 x 90 pixels In overleg is een afwijkende breedte mogelijk.

Wijze van tonen
Bij meerdere adverteerders op dezelfde positie worden Full Banners in carrouselvorm gepresenteerd. De banners worden in gelijke hoeveelheden tijd aan de bezoeker van Hippisch Twente getoond. Banners in de rechterkolom worden afgewisseld van positie. Iedere adverteerder komt op deze wijze even vaak bovenaan te staan en heeft derhalve evenveel exposure.

Bedrijvengids

  1. De bedrijvengids is een verzameling vermeldingen van adressen van ondernemingen en organisaties die direct of indirect raakvlak hebben met de Twentse hippische sector.
  2. Voor de bedrijvengids biedt Hippisch Twente de volgende opties:
  3. Vermelding naam, adres, woonplaats en telefoonnummer. Gratis
  4. Vermelding met website en e-mailadres 75,- per jaar
  5. Vermelding met website, e-mailadres en logo 100,- per jaar
  6. Bedrijfspresentatie. Volledige vermelding met website, e-mailadres en logo in combinatie met een beschrijving van uw bedrijf in maximaal 400 woorden op Hippisch Twente. Prijs 150 per jaar.

NB: Alle tarieven zijn excl. BTW en vervaardiging advertentiemateriaal

Persberichten en teksten
Indien gewenst kunnen we voor u ook persberichten en teksten voor de meest uiteenlopende doeleinden verzorgen. Hippisch Twente kan u tevens behulpzaam zijn met internetadvies en het verzorgen van drukwerk.

Contact
Willem Pfeiffer
Directeur-hoofdredacteur
Telefoon 06-22609162
E-mail: info@hippischtwente.nl