MET CADILLAC Z EN LORDS OF LIGHTNING BIJ WINTER CLASSICS IN MARIENHEEM 

Robert Vos is er twee keer dicht bij

Robert Vos

MARIENHEEM – Robert Vos was zaterdag twee keer dichtbij tijdens de derde wedstrijd van de Roelofsen Horse Trucks Winter Classics in Marienheem. Zowel over 1,30 als over 1,45 moest de Wierdenaar genoegen nemen met de tweede plaats.

In die laatste klasse moest Vos met zijn toch al prima presterende achtjarige ruin Cadillac Z (v. Carrera VDL) zijn meerdere erkennen in Daan van Geel op Just Blue. De Drentse ruiter was in de barrage 1,19 seconde sneller. Sander Geerink bezette de derde positie met de twaalfjarige ruin Global (v. Cardento) en Hendrik Jan Schuttert nam met de achtjarige ruin Kailon (v. Etoulon) de vierde plek voor zijn rekening. Amke Bekhuis werd achtste met de negenjarige ruin Jamal EB (v. Action Breaker).

Hessel Hoekstra
Hessel Hoekstra kon over 1,40 meter met zijn negenjarige ruin Jayton (v. Ludwig As) alleen niet op tegen winnares Berber Dijkman met Carturo Z. Stijn Roelink bezette met de negenjarige ruin Joyride (v. Denzel van het Meulenhof) de vijfde stek en moest ook Albert Zoer met K-Dine en Lisa Broekert met I Am Elrite voor laten gaan. 
De posities zeven tot en met tien werden ingenomen door achtereenvolgens Hessel Hoekstra met de achtjarige ruin Cagaro (v. Stolzenberg), Willem Greve met de achtjarige merrie Kyra (v. Grand Slam VDL), Mark van den Top met de vijftienjarige hengst Colombo (v. Casall) en Evi Wiefferink met haar elfjarige merrie Hot Lips (v. C-Ingmar).

Eric ten Cate
Eric ten Cate mocht zich als tweede opstellen na zijn rit met de achtjarige merrie HorseDeals Prima Donna van ’t Roosakker (v. Comme il Faut) in de rubriek over 1,35 meter. Jorinde Dolfijn was hem met Ithaca te vlug af. Hendrik-Jan Schuttert werd als vijfde in de uitslag genoteerde met de zevenjarige ruin Lucifer (v. Akarad Hero Z).

Over 1,30 meter hoefde Robert Vos met zijn zevenjarige merrie Lords of Lightning (v. Ludwig AS) Easter Boy) alleen Lysanne Kruizinga met Legendster voor zich te dulden. Achter Tess Delger met Melodie V en Pim Mulder met Lidante 2 completeerde Britt Wiefferink de top vijf met de zevenjarige ruin Leomar (v. Kohinoor). 

Meer Springen

»
VRAGENDER – Hessel Hoekstra sloeg woensdag een dubbelslag tijdens de wedstrijden voor de Blom Hengstencompetitie in Vragender. De ruiter van Stal... (30-11-2023)
»
BATHMEN – Lieke Reinders-Ophof was dit weekend in Bathmen met haar ruin  Numago (v. v. Gogh) de sterkste in de selectiewedstrijd voor de GMB... (27-11-2023)
»
VRAGENDER – Amber van Marle mocht zondag met haar achtjarige vosruin Kansas (v. Baltic VDL) de derde prijs mee naar huis nemen na de strijd om de... (26-11-2023)
»
SAASVELD – Tom Brinkman mocht woensdag de eerste prijs afhalen na de toprubriek over 1,35 meter tijdens SAS, het midweekse springen in de Ankerhal... (23-11-2023)
»
MARIENHEEM – Jennifer Munsterhuis boekte vrijdag een knappe zege in de afsluitende rubriek over 1,35 meter van Nationaal Indoor Salland. Met haar... (19-11-2023)
»
WIERDEN – Thijmen Vos heeft maandagochtend plotseling afscheid moeten nemen van zijn toppaard Ive Got the Key. De dertienjarige bruine ruin (v.... (14-11-2023)
»
MAASTRICHT - Willem Greve was zondag dicht bij zijn tweede zege van dit jaar in een Grote Prijs van een toptoernooi in eigen land. Maar uiteindelijk... (12-11-2023)
»
LUTTENBERG – Robert Vos mocht zaterdag tijdens de Roelofsen Horse Trucks Winter Classics na de Grote Prijs van Luttenberg over 1,45 meter met barrage... (12-11-2023)
»
MAASTRICHT - Frank Schuttert schreef vrijdagavond de kwalificatie over 1,50 meter met barrage voor de Grote Prijs van Jumping Indoor Maastricht (JIM... (11-11-2023)
»
ERMELO – De Stichting Nederlands Olympiade Paard (NOP) heeft de elfjarige hengst Highway M TN (v. Eldorado van de Zeshoek) van Willem Greve... (10-11-2023)
»
LIER – Remco Been reed donderdag met twee paarden de top tien binnen in de rubriek over 1,35 meter met twee fasen tijdens de herfsttour van het CSI... (09-11-2023)
»
DEURNE – Steven Veldhuis deed afgelopen weekend een royale greep in de prijzenpot tijdens het concours op het Green Valley Estate in het Brabantse... (06-11-2023)
»
WIERDEN – Gerben Morsink lachte zaterdagavond het laatst. Als zevende en slotruiter in de spannende barrage van de Nijwa Grote Prijs van Indoor... (05-11-2023)
»
RIESENBECK – Gert- Jan Bruggink eindigde zaterdag knap als tweede in de Grote Prijs van het CSI2* in Riesenbeck. Met zijn negenjarige schimmelruin... (04-11-2023)
»
RIESENBECK – Gert-Jan Bruggink reed zowel donderdag als vrijdag goed vooraan mee tijdens het concours in het Duitse Riesenbeck. In rubrieken over 1,... (03-11-2023)
»
WIERDEN – Marriët Smit-Hoekstra was vrijdag de absolute uitblinker op de derde dag van Indoor Wierden. De amazone uit het Friese Mildam won twee van... (03-11-2023)
»
WIERDEN – Willem Greve was donderdag de enige ruiter uit de regio die erin slaagde een plekje bij de eerste drie te bemachtigen in de toprubrieken... (03-11-2023)
»
ALBERGEN – Conor Drain heeft afscheid moeten nemen van de tienjarige Imagine (v. Cassini Gold x Lord Z). De schimmelruin staat nu op stal bij Eric... (30-10-2023)
»
DENEKAMP – De zege in de 27ste editie van het masterspringen tijdens Euregio Outdoor Denekamp was vrijdag voor Noëlle Klokman met Ugano Z (v.... (30-10-2023)
»
LEEUWARDEN – De Grote Prijs van Indoor Friesland kreeg met Jeroen Dubbeldam de gedroomde winnaar. De meervoudig internationaal kampioen uit Weerselo... (29-10-2023)