GERCO SCHRÖDER ZEVENDE IN HOOFDNUMMER VAN CSI1* IN SLOWAKIJE  

GP Samorin voor Luciano Zandvliet

Luciano Zandvliet met Issey bij de prijsuitreiking.

SAMORIN - Luciano Zandvliet reed zondag met de tienjarige bruine merrie Issey (v. Dexter R) naar een mooie overwinning in de Grote Prijs van het CSI1* in het Slowaakse Samorin.

Gerco Schröder sloot de strijd om de Grote Prijs op het parcours over 1,40 meter met barrage als zevende af op de dertien jaar oude voshengst Glock’s Novellist (v. Carrera VDL).
Zandvliet, stalruiter bij Sander Geerink in Diepenheim, won zaterdag met de vosmerrie Nice Girl Dito ook al een proef over 1,10 meter voor vijfjarige paarden. Met Issey eindigde hij vrijdag als vijfde over 1,35 meter met twee fasen. Een dag later finishte hij in de finale van de Small Tour over 1,35 meter op tijd als zesde met de negenjarige schimmelruin Jetski EB. Donderdag werd hij met Nice Girl Dito vijfde in de rubriek over 1,10 meter bij de vijfjarige paarden.

Sander Geerink en Madée Schuttenbeld
Sander Geerink werd vrijdag vierde over 1,35 meter met de zevenjarige bruine hengst Laretto, waarmee hij donderdag over dezelfde hoogte achtste was geworden. Vrijdag noteerde hij een zevende plek in de wedstrijd over 1,30 meter met de negenjarige bruine hengst Jacobus S. Met de zevenjarige bruine hengst Let’s Go R werd Sander Geerink zondag derde over 1,30 meter bij de jonge paarden. Zijn rit met de zesjarige bruine hengst Zadoc Adelheid Z leverde zaterdag in dezelfde categorie over 1,20 meter een vijfde plaats op.

Madée Schuttenbeld mocht ook een aantal prijzen afhalen. Met haar vijftienjarige bruine ruin Piccolo R (v. Centauer Z) werd ze tweede en derde op parcoursen over 1,20 meter. Met de voshengst Bp Finn Mccool eindigde ze donderdag en in de finale van zondag als vierde over 1,15 meter bij de vijfjarige paarden.

Conor Drain en Gerben Morsink
Conor Drain eindigde zondag met zijn tienjarige schimmelruin Imagine (v. Cassini Gold) als tiende in de Grote Prijs van het CSI3* in het Duitse Redefin. Met de negenjarige bruine ruin Covehill Archie (v. Diamant de Semilly) finishte hij zaterdag als derde in de speedderby over 1,35 meter. In de finale van de ‘kleine tour’ bezette de in Tubbergen wonende Ier de achtste stek met de achtjarige vosmerrie Covehill Ellie May (v. Emerald).

Gerben Morsink werd vrijdag vierde op een parcours over 1,35 op tijd met zijn negenjarige vosmerrie Carina Z (v. Carthino Z) en negende over 1,40 meter op tijd met de tien jaar oude vosruin Carsey Z (v. Kannan). 

Meer Springen

»
WIERDEN – Thijmen en Faye Louise Vos beleefden afgelopen weekend een mooi feestje in het Belgische Opglabbeek. Thijmen (17) won met het Nederlands... (19-09-2023)
»
ZUIDWOLDE – Ruiters van Stal Wiefferink deden in het weekend goede zaken tijdens Outdoor Zuidwolde. Vooral de rubriek over 1,35 meter met barrage op... (18-09-2023)
»
ZUIDWOLDE – De eerste drie dagen van Outdoor Zuidwolde leverden evenveel Twentse overwinningen op. Bas van der Aa won een rubriek over 1,40 meter,... (16-09-2023)
»
LEEUWARDEN – Jeroen Dubbeldam is de nieuwe ambassadeur van Indoor Friesland. De Olympisch, wereld- en Europees kampioen is de opvolger van Jur... (13-09-2023)
»
ERMELO – Willem Greve maakt zoals verwacht met Highway M TN deel uit van de natiuonale ploeg springruiters, die van 28 september tot en met 1 oktober... (12-09-2023)
»
PADERBORN – Gerben Morsink eindigde zaterdag met zijn tienjarige vosruin Carsey Z (v. Carthino Z)  keurig als derde in de kwalificatie voor de Grote... (09-09-2023)
»
OUD-OOTMARSUM – Op Stoeterij De Wiemselbach in Oud-Ootmarsum is maandagochtend de tophengst Numero Uno (v. Libero H x Lord Calando) op 28-jarige... (05-09-2023)
»
MILAAN – Willem Greve sloot het EK voor springruiters zondag met zijn hengst Highway M TN (v. Eldorado van de Zeshoek) na een knappe opmars alsnog... (03-09-2023)
»
EXLOO – Robert Vos eindigde vrijdag met zijn achtjarige bruine ruin Cadillac Z als derde in de rubriek over 1,40 meter met twee fasen tijdens het... (02-09-2023)
»
MILAAN – De Nederlandse springruiters hebben tijdens het EK in Milaan beslag gelegd op de zevende plaats, de positie die het team van bondscoach Jos... (01-09-2023)
»
EXLOO – Madée Schuttenbeld bleef donderdag met haar vijftienjarige bruine ruin Piccolo R (v. Centauer Z) liefst 94 tegenstanders voor in de rubriek... (01-09-2023)
»
MILAAN – De Nederlandse springruiters werkten zich donderdag op de tweede dag van het EK in Milaan op van de twaalfde naar de zevende plaats. Ze... (01-09-2023)
»
MILAAN - De Nederlandse springruiters zijn het EK in Milaan woensdag matig begonnen. Het team van Jos Lansink staat na het eerste onderdeel van de... (30-08-2023)
»
DEURNE – Hessel Hoekstra reeg dit weekend na zijn triomf in de Schröder Masterclass in Tubbergen op dinsdag de prijzen aaneen tijdens het drie dagen... (28-08-2023)
»
ERMELO/NORG – Het KN springen voor ponyruiters van de KNHS in Ermelo leverde zaterdag drie keer goud op voor Twentse deelnemers. De titelstrijd... (27-08-2023)
»
BONHEIDEN – Gert-Jan Bruggink reed zaterdag met zijn negenjarige schimmelruin Vigalio SHO Z (v. Vigo d’Arsouilles) naar de tweede plaats in de Grote... (26-08-2023)
»
ERMELO – Claudia Morsink had als amazone al heel wat prijzen gepakt, maar een medaille tijdens het NK zat daar tot donderdag nog niet bij. Daar hoeft... (26-08-2023)
»
TUBBERGEN – Hessel Hoekstra had dinsdagavond het laatste woord op een prachtige avond paardensport op het plein voor de Pancratius Basiliek in... (22-08-2023)
»
TUBBERGEN – De strijd bij de Golden Oldies werd maandag gewonnen door Jos Koerhuis en zijn schimmel Dubai. Een creatieve wending leverde hem de zege... (21-08-2023)
»
VRAGENDER - Dat Eric ten Cate een snelle, handige en veel winnende ruiter is, was allang bekend. Maar dit outdoorseizoen haalt hij om de haverklap... (19-08-2023)