WESLEY TER HARMSEL KEURIG TWEEDE IN HOOFDRUBRIEK VAN HET CSI1*

Caroline Müller vierde in GP De Wolden

Caroline Müller met Garfield

VEENINGEN – Caroline Müller reed zondag met haar elfjarige vosruin Garfield (v. Chelltago) naar een verdienstelijke vierde plaats in de Grote Prijs van het CSI2* CH De Wolden. De amazone uit Oud-Ootmarsum was een van de zes foutloze combinaties in de barrage, die werd gewonnen door Jur Vrieling met de schimmelhengst Km Chalcedon.

Ook Amke Bekhuis bleef zonder averij in de extra rondgang. Met de negenjarige bruine ruin Igor Gph (v. Harley) noteerde ze de zesde tijd. Mart IJland werd negende met de tienjarige bruine ruin Hero (v. Cantos) na een springfout in het basisparcours.

In de Grote Prijs van het CSI1* over 1,35 meter met barrage finale legde Wesley ter Harmsel met zijn elfjarige bruine ruin Geronimo (v. Carthino Z) beslag op de tweede plek. Alleen Bas Moerings ging hem met Kwik Tweet vooraf.

De finale van de Bronze Tour van het CSI1* was voor Daan van Geel met de bruine merrie Kahlua-Carmen. Meike Zwartjens werd vijfde met haar zevenjarige vosruin Twindam Z (v. Twister de la Pomme), Matt Garrigan zesde met de negenjarige schimmelruin Quantum Robin V (v. Carambole) en Annelies Vorsselmans achtste met de zeven jaar oude bruine merrie C. Kalottie W Z (v. Comme il Faut).

Remco Been moest in de barrage van de Grote Prijs in het Tsjechische Samorin genoegen nemen met de zevende plek na twee springfouten in de barrage met de dertienjarige bruine ruin Balou van het Molenhof (v. Berlin). Zijn zes opponenten in de extra omloop hielden de lei schoon.

Meer Springen

»
WIERDEN – Thijmen en Faye Louise Vos beleefden afgelopen weekend een mooi feestje in het Belgische Opglabbeek. Thijmen (17) won met het Nederlands... (19-09-2023)
»
ZUIDWOLDE – Ruiters van Stal Wiefferink deden in het weekend goede zaken tijdens Outdoor Zuidwolde. Vooral de rubriek over 1,35 meter met barrage op... (18-09-2023)
»
ZUIDWOLDE – De eerste drie dagen van Outdoor Zuidwolde leverden evenveel Twentse overwinningen op. Bas van der Aa won een rubriek over 1,40 meter,... (16-09-2023)
»
LEEUWARDEN – Jeroen Dubbeldam is de nieuwe ambassadeur van Indoor Friesland. De Olympisch, wereld- en Europees kampioen is de opvolger van Jur... (13-09-2023)
»
ERMELO – Willem Greve maakt zoals verwacht met Highway M TN deel uit van de natiuonale ploeg springruiters, die van 28 september tot en met 1 oktober... (12-09-2023)
»
PADERBORN – Gerben Morsink eindigde zaterdag met zijn tienjarige vosruin Carsey Z (v. Carthino Z)  keurig als derde in de kwalificatie voor de Grote... (09-09-2023)
»
OUD-OOTMARSUM – Op Stoeterij De Wiemselbach in Oud-Ootmarsum is maandagochtend de tophengst Numero Uno (v. Libero H x Lord Calando) op 28-jarige... (05-09-2023)
»
MILAAN – Willem Greve sloot het EK voor springruiters zondag met zijn hengst Highway M TN (v. Eldorado van de Zeshoek) na een knappe opmars alsnog... (03-09-2023)
»
EXLOO – Robert Vos eindigde vrijdag met zijn achtjarige bruine ruin Cadillac Z als derde in de rubriek over 1,40 meter met twee fasen tijdens het... (02-09-2023)
»
MILAAN – De Nederlandse springruiters hebben tijdens het EK in Milaan beslag gelegd op de zevende plaats, de positie die het team van bondscoach Jos... (01-09-2023)
»
EXLOO – Madée Schuttenbeld bleef donderdag met haar vijftienjarige bruine ruin Piccolo R (v. Centauer Z) liefst 94 tegenstanders voor in de rubriek... (01-09-2023)
»
MILAAN – De Nederlandse springruiters werkten zich donderdag op de tweede dag van het EK in Milaan op van de twaalfde naar de zevende plaats. Ze... (01-09-2023)
»
MILAAN - De Nederlandse springruiters zijn het EK in Milaan woensdag matig begonnen. Het team van Jos Lansink staat na het eerste onderdeel van de... (30-08-2023)
»
DEURNE – Hessel Hoekstra reeg dit weekend na zijn triomf in de Schröder Masterclass in Tubbergen op dinsdag de prijzen aaneen tijdens het drie dagen... (28-08-2023)
»
ERMELO/NORG – Het KN springen voor ponyruiters van de KNHS in Ermelo leverde zaterdag drie keer goud op voor Twentse deelnemers. De titelstrijd... (27-08-2023)
»
BONHEIDEN – Gert-Jan Bruggink reed zaterdag met zijn negenjarige schimmelruin Vigalio SHO Z (v. Vigo d’Arsouilles) naar de tweede plaats in de Grote... (26-08-2023)
»
ERMELO – Claudia Morsink had als amazone al heel wat prijzen gepakt, maar een medaille tijdens het NK zat daar tot donderdag nog niet bij. Daar hoeft... (26-08-2023)
»
TUBBERGEN – Hessel Hoekstra had dinsdagavond het laatste woord op een prachtige avond paardensport op het plein voor de Pancratius Basiliek in... (22-08-2023)
»
TUBBERGEN – De strijd bij de Golden Oldies werd maandag gewonnen door Jos Koerhuis en zijn schimmel Dubai. Een creatieve wending leverde hem de zege... (21-08-2023)
»
VRAGENDER - Dat Eric ten Cate een snelle, handige en veel winnende ruiter is, was allang bekend. Maar dit outdoorseizoen haalt hij om de haverklap... (19-08-2023)