Veldhuis en Schipper: keus uit drie

SAASVELD - Steven Veldhuis (foto) en Rob Schipper kunnen beiden voor de finale van de strijd om de Tasche Staalconstructie Tubbergen Twente Cup een keus maken uit liefst drie paarden. Veldhuis, eerder al zeker van zijn plek met JDS Waletta, kwalificeerde zich zaterdag ook met Ziezo en Adinka. Rob Schipper reed na Zissoga en MCB Quintessa ook met Primeval Dejavu naar een mogelijke startplek.

Drie anderen mogen twijfelen met welk van hun twee geplaatste paarden ze op 9 december van start gaan in het Hengelose Expo Center. Dat zijn Jeanette Corbeek met Katie S of Aramis, Henri Stegeman met Arlybet of Arbanus van de E en Malou Oude Luttikhuis met Verdju of Ugrid M.

De volgende 27 ruiters en amazones zijn geplaatst voor de eindstrijd in Hengelo:
Jeanette Corbeek – Katie-S of Aramis
Thijmen Bourgondien – Armani
Don Willemsen – Sid
Henri Stegeman – Arlybet of Arbanus van de E.
Remco Been – Wrado's Ulanov
Joost Mulder – Weihaj of the Lowlands
Gerben Morsink - Faithfull
Ellen Zwijnenberg - What's
Pieternel Kerbert - Abke
Harrie Wiering - World Wide (ZZ)
Chantal Regter - Willowy (ZZ)
Stefanie van den Brink - Zanzibar (ZZ)
Eric ten Cate - Vera Lyn (ZZ)
Bjorn Egberink - Abies (Z)
Rob Schipper - Zissoga (Z), MCB Quintessa (ZZ) of Primeval Dejavu
Jurre van Bommel – Zidane (Z)
Steven Veldhuis - JDS Waletta (Z),Ziezo of Adinka
Dennis van den Brink met Ultra (Z)
Malou Oude Luttikhuis - Verdju of Ugrid M (Z)
Pia Brinkman - Zillah (Z)
Beau Vos - Enjoy It (ZZ)
Anouk Winkel - Blue Devil (ZZ)
Isabelle van Straaten - Zeuchelle S (ZZ)
Rob Wiefferink - Wervelwind (Z)
Bas van der Aa - Zena (Z)
Sharon ten Berge - Vinacolada (Z)
René ter Wijlen - Kiek Ut (Z)

Meer Archief 2011 Twente Cup

»
TUBBERGEN - Tasche Staalconstructie Tubbergen sponsort ook in 2012 de strijd om de Twente Cup bij zowel de paarden als de pony's. Directeur-eigenaar... (21-12-2011)
»
HENGELO - Chantal Regter heeft vrijdagavond in het Hengelose Expo Center met haar paard Willowy de Tasche Staalconstructie Tubbergen Twente Cup 2011... (11-12-2011)
»
BORNE - Bjorn Egberink mist vrijdag de finale van de strijd om de Tasche Staalconstructie Tubbergen Twente Cup, die hij twee jaar geleden nog won met... (08-12-2011)
»
SAASVELD - Jeanette Corbeek (foto) was zaterdag prima op dreef in de klasse ZZ in het klassiek springen direct op tijd. De amazone uit Hengelo... (26-11-2011)
»
SAASVELD - Nog negen plaatsen zijn er vandaag in de Ankerhal te Saasveld te verdelen in de derde en laatste kwalificatiewedstrijd voor de finale van... (26-11-2011)
»
WIERDEN - Behalve Harrie Wiering en Bjorn Egberink waren vooral Rob Schipper en Chantal Regters uitblinkers in de tweede kwalificatiewedstrijd voor... (30-10-2011)
»
WIERDEN - Bjorn Egberink volgde zaterdagavond in Wierden het goede voorbeeld van stalgenoot Harrie Wiering van De Hemmelhorst door de vierde... (29-10-2011)
»
WIERDEN – Harrie Wiering voerde zaterdagmiddag een sterk contingent van ZZ-ruiters aan in de derde kwalificatieronde van de strijd om de Twente Cup.... (29-10-2011)
»
LONNEKER – Vrouwen hebben voorlopig de overhand in de strijd om de Twente Cup.  Zes van de negen zekere finalisten zijn amazones. Tussen de... (07-10-2011)
»
LONNEKER - Isabelle van Straaten (foto) was vrijdagavond na een messcherp gereden barrage met haar pas zevenjarige merrie Zeuchelle S (v. Rash R x... (07-10-2011)
»
LONNEKER - Ze vindt zichzelf niet goed genoeg om ooit de top te halen. Maar Malou Oude Luttikhuis (foto) was vrijdag wel de complete concurrentie in... (07-10-2011)
»
LONNEKER - In elk geval drie oud-winnaars zijn van de partij als vrijdag 7 oktober in Lonneker de 29ste editie van de strijd om de Tasche... (04-10-2011)
»
BORNE - De 29ste editie van de strijd om de Tasche Staalconstructie Tubbergen Twente Cup voor landelijke springruiters begint vrijdag 7 oktober in ... (27-09-2011)
»
HENGELO - Manege De Twentse Marke in Lonneker is vrijdag 7 oktober het domein van de deelnemers aan de 29ste editie van de strijd om de Tasche... (13-09-2011)