MET VOSRUIN GELSTER WINNAAR OVER 1,40 METER MET TWEE FASEN

Vincent Geerink sterk in Houten

Vincent Geerink met Gelster

HOUTEN -  Vincent Geerink boekte donderdag een fraaie zege in de rubriek over 1,40 meter met twee fasen tijdens het CSI2* in Houten. Met de elfjarige vosruin Gelster (v. Carthino Z) was hij de complete concurrentie de baas.

Julius Ehinger reed met de achtjarige bruine merrie Clementa SHO Z (v. Ingmar) naar de zevende plaats. Conor Drain eindigde als negende met zijn achtjarige bruine ruin Covehill Archie (v. Diamant de Semilly).

Mart IJland
Mart IJland deed het met een derde plaats op de tienjarige bruine ruin Hero (v. Cantos) uitstekend op het parcours over 1,45 meter op tijd.  Hij werd op de voet gevolgd door Frank Schuttert met de achtjarige schimmelruin Obilix van het Stuyvenberghof (v. Galisco van Paemel. Thijmen Vos bezette de tiende positie met de twaalfjarige ruin Ive got the Key (v. Womanizer).

In de rubriek over 1,35 meter met twee fasen was Steven Veldhuis met de achtjarige bruine ruin Jisborn (v. Eldorado van de Zeshoek) op de zesde plaats de beste vertegenwoordiger uit de regio met een zesde plaats. In zijn spoor volgden Conor Drain met de elfjarige bruine hengst Louis Vuitton van de Wouwerse Veld (v. Thunder van de Zuuthoeve) als zevende en Mart IJland met de zeven jaar oude bruine ruin Kedgwick (v. Bamako de Muze) als achtste. Wesley ter Harmsel werd tiende met de elfjarige bruine ruin Geronimo (v. Carthino Z).

Faye Louise Vos
Faye Louise Vos sloot in groep 2 haar rit met de elfjarige bruine ruin Monica LH over 1,25 meter op tijd voor het CSI1* als tweede af. In de eerste groep legde Britt ter Harmsel met de twaalfjarige bruine merrie Kitile Horta (v. Tangelo van de Zuuthoeve) beslag op de vierde plek. Quinten ter Harmsel kwam daarin als tiende in de uitslag voor met de even oude merrie Frizzle Zizzle.

Zie ook www.csihouten.nl

Meer Springen

KRONENBERG - De Nederlandse children en junioren hebben in Kronenberg onder leiding van bondscoach Edwin Hoogenraat de CSIO-jeugdfinales gewonnen. (26-09-2022)
RIESENBECK – Gert-Jan Bruggink schreef zaterdag op superieure wijze de Grote Prijs van het CSI2* in Riesenbeck op zijn naam. De ruiter uit De Lutte... (24-09-2022)
ENSCHEDE - Arie Hoogendoorn, tot vorig jaar teamveterinair van de springpaarden van TeamNL, is voor zijn verdiensten voor de Nederlandse springsport... (23-09-2022)
RIESENBECK – Bas van der Aa begon donderdag goed aan het concours hippique in Riesenbeck. De Albergenaar mocht op de eerste dag van de wedstrijd in... (23-09-2022)
SAMORIN – Frank Schuttert heeft de smaak te pakken. Een week na zijn fraaie triomf in de Grote Prijs van het CSI2* in Samorin met Joviaal ES won de... (18-09-2022)
OPGLABBEEK – Eric ten Cate blijft prima presteren. In Opglabbeek reed de ruiter uit Geesteren donderdag drie keer naar een plek in de top tien. (15-09-2022)
ALMELO – De Almelose Looleeruiters hielden afgelopen weekeinde een geslaagde pilot tijdens hun springconcours. Deelnemers konden in de grote ring,... (14-09-2022)
PADERBORN – Gerben Morsink snelde zondag naar een mooie zege tijdens de OWL Challenge in Paderborn. Met zijn achtjarige vosmerrie Carina Z (v.... (11-09-2022)
SAMORIN – Frank Schuttert schreef zondagmiddag op overtuigende wijze de Grote Prijs van het CSI2* in  het Slowaakse Samorin op zijn naam. Met zijn... (11-09-2022)
BONHEIDEN – Eric ten Cate onderstreepte zaterdag zijn puike vorm met een imponerende overwinning in de rubriek over 1,35 meter op tijd tijdens het... (10-09-2022)
KRONENBERG – Bas van der Aa stond vrijdag al voor de tweede keer vooraan tijdens een prijsuitreiking bij de Indian Summer Tour in Kronenberg. Op de... (10-09-2022)
KRONENBERG – Sander Geerink en Bas van der Aa zijn prima begonnen aan de Indian Summer Tour bij De Peelbergen in Kronenberg. Geerink won woensdag de... (09-09-2022)
LIER – Bij het CSI3 De Azelhof in het Belgische Lier bezette Remco Been zaterdag met zijn tienjarige bruine merrie Bridgetown Z (v. Big Star Jr KZ)... (05-09-2022)
LANGEVEEN – Jarno Hesselink was zondag de enige ruiter, die tijdens het concours van De Molenruiters in Langeveen ook in de barrage van de klasse... (05-09-2022)
VALKENSWAARD – De bruine ruin Mister SFN (v. Grandorado TN) werd woensdag in Valkenswaard gehuldigd als beste vijfjarige in de finale van de strijd... (31-08-2022)
ERMELO – De Hippiade springen voor ponyruiters heeft de Twentse deelnemers zes medailles opgeleverd. Er werd vier keer werd zilver veroverd en... (31-08-2022)
LASTRUP – Gerco Schröder sloot zondag de strijd om de Grote Prijs van het CSI2* Klein Roscharden in het Duitse Lastrup als vierde af. Met zijn... (28-08-2022)
DENEKAMP – Lars Wigger was zaterdag de grote man tijdens de zwaarste rubrieken van Euregio Outdoor Denekamp. Met Check Me 4 won de ruiter van Stal De... (28-08-2022)
ERMELO – De laatste dag van de Hippiade springen leverde vrijdag voor de regio Twente twee zilveren medailles op. Eva Oude Wolcherink en Jesse Seiger... (27-08-2022)
MÜNSTER – Voor Gerben Morsink werd meteen al de eerste rubriek van het CSI4 Münster het ‘Turnier der Sieger’. (27-08-2022)