HOLTENAAR WINT BIJ NATIONAAL INDOOR SALLAND KLASSEN Z EN ZZ

Frank Buitenhuis is wéér de man

Foto Frank Buitenhuis met Guardian © www.fototrailer.nl

MARIENHEEM – Frank Buitenhuis was donderdag, net als twee dagen eerder, dé man van Nationaal Indoor Salland. De ruiter uit Holten zegevierde zowel in de klasse Z als de klasse ZZ.

Buitenhuis won de klasse Z met Guardian, waarmee hij ook dinsdag al succesvol was. Hilde Veenstra met Gideon DLS en Meike Zwartjens met Bonaire 5 legden beslag op de volgende plaatsen. Met Ivory was Frank Buitenhuis ook de sterkste in de klasse ZZ. Nu waren Lisa Everts met Captain Morgan en Berber Dujkman met Captain Z zijn directe achtervolgers.

Lisa de Paauw trok met Izadora de zege naar zich toe in de klasse M, waarin Berber Dijkman met Kirena H en Stefan Mol met Ceasar VDA voor haar de grootste bedreiging vormden. Charena Zandbergen was met Keyoncé niet te kloppen in de klasse L, waarin Joep Bronsvoort met Belle Fiore het dichtst bij haar in de buurt kwam. Fleur Steringa met Baloutimes K en Esther Laarman met Jarko deelden de derde plek.

De klasse B was voor Esmé Ekkelkamp met Never Know’s Limited Edition. Met haar score van 85 stijlpunten verwees ze Hannah Keizer met Mona Lisa (80) en Hermien de Weerd met Louisiana (77,5) naar de plekken twee en drie.

Berber Dijkman trok woensdag met wel aan het langste eind in de klasse M. Thijmen Vos werd tweede met Kaboom en Amber van Marle derde met Kansas. De laatste eindigde in de eerste rubriek van de klasse L met hetzelfde paard als tweede achter winnares Lisa Trip met AC/DC. ’s Avonds was de eerste prijs voor Marlou Knobben met Djazz. Diranka Westerman werd met Luciana als nummer twee in de uitslag genoteerd, Simone van Schooten met Zento als derde.

Met liefst 90 stijlpunten troefde Harriétte van Dalfsen in de avondproef met Jercy Elsady de rest van het veld af in de klasse B. Ruby Marsch (86,5) volgde met Loewie als tweede en Didi Schuurman met Winnethoe (85) als derde.

Meer Springen

AMBT DELDEN – Jesse Berkers veroverde zondag in manege De Hofmeijer de Twente Cup voor ponyruiters in categorie DE van de klassen M, Z en ZZ. De... (05-12-2021)
RIESENBECK – Jeroen Dubbeldam nam zondag de vijfde prijs mee in de Grote Prijs van het CSI1 in Riesenbeck. De Weerseloër leverde die prestatie met de... (05-12-2021)
LICHTENVOORDE – Steven Veldhuis had zaterdag het laatste woord in de Grote Prijs van Jumping De Achterhoek. De Haaksbergenaar klopte met de... (05-12-2021)
TUBBERGEN – Wim Schröder blijft ook in 2022 nauw betrokken bij de springruiters van Japan. De Tubbergenaar kwam met de Japanse hippische bond overeen... (30-11-2021)
RIESENBECK – Lucas Porter beleefde een topweekend in het Duitse Riesenbeck. De Amerikaanse buurman van zijn coach Jeroen Dubbeldam zegevierde zondag... (28-11-2021)
KRONENBERG – Thijmen Vos sloot zondag de wedstrijden voor de jeugd in Kronenberg prima af. De Wierdenaar werd derde met de elfjarige bruine merrie... (28-11-2021)
WIERDEN – Linda Verwaal maakt snel vorderingen met haar troef Highland Dancer (v. Totilas). In Wierden startte ze vrijdag succesvol in de klasse ZZ... (28-11-2021)
IJSSELMUIDEN – Gerben Morsink was zaterdag een klasse apart in de rubriek over 1,35 meter tijdens de vierde wedstrijd in het kader van de Roelofsen... (22-11-2021)
BATHMEN – Maud Wiefferink en Jasmin Seppälä boekten zaterdag fraaie zeges in Bathmen waar een wedstrijd voor de GMB Competitie voor jonge... (22-11-2021)
SAASVELD – Het bestuur van Rijvereniging De Bögelscamp heeft als gevolg van de huidige coronaregels besloten de Twentse Ruiterdagen in Saasveld dit... (21-11-2021)
AMBT DELDEN – Claudia Morsink reed zaterdag met haar negenjarige vosmerrie Cekina Z (v. Carthino Z) naar een duidelijke zege in de klasse ZZ in de... (20-11-2021)
KRONENBERG – Remco Been was prima tijdens het CSI2 De Peelbergen in het Limburgse Kronenberg. De Wierdenaar reed in drie dagen zes keer naar een... (19-11-2021)
ERMELO - Het aanstaande vertrek van bondscoach Rob Ehrens na negentien jaar actieve dienst bij de KNHS houdt de gemoederen in hippisch Nederland... (18-11-2021)
ERMELO - De KNHS beëindigt aan het einde van dit jaar de samenwerking met Rob Ehrens als bondscoach van de senioren  bij de springruiters. Zestien... (15-11-2021)
ERMELO - De KNHS neemt aan het einde van het jaar afscheid van Luc Steeghs in zijn rol als bondscoach springen van de Nederlandse junioren en young... (15-11-2021)
LUTTENBERG – Bas van der Aa was zaterdag de enige Twentse winnaar tijdens de Roelofsen Horse Trucks Winter Classics in Luttenberg. De Albergenaar... (14-11-2021)
LUTTENBERG - Lisa Everts deed dinsdag van haar spreken tijdens Indoor Jumping Luttenberg. Met haar negenjarige vosruin Captain Morgan (v. Carthino Z... (12-11-2021)
SAASVELD – Remco Been was woensdag de enige foutloze deelnemer in de klasse ZZ tijdens het midweekse springen in de Ankerhal van Saasveld. Met Las... (12-11-2021)
DE LUTTE – Gert-Jan Bruggink heeft een prima week achter de rug. De ruiter uit De Lutte, die na een heupbreuk in januari 2019 lang niet in... (08-11-2021)
VERONA – Willem Greve kan terugkijken op een prima debuut van zijn tienjarige bruine hengst Grandorado TN (v. Eldorado van de Zeshoek) in de strijd... (08-11-2021)