CAROLINE MÜLLER ZEVENDE IN CHAMPIONAT PADERBORN

Eric ten Cate vierde in GP Bonheiden

Eric ten Cate met Incredible

BONHEIDEN – Eric ten Cate eindigde zaterdag als vierde in de Grote Prijs van het CSI2 Bonheiden. De ruiter uit Geesteren reed in de rubriek over 1,45 meter met barrage in het zadel van de achtjarige schimmelruin Incredible (v. Clinton).

Met zijn eveneens acht jaar oude bruine ruin Ivoor (v. Eldorado van de Zeshoek) finishte Ten Cate een dag eerder al als vijfde in een proef over 1,40 meter met barrage. 

Conor Drain boekte vrijdag en zaterdag twee keer een tiende plek met zesjarige paarden. Met de bruine merrie Kirena H (v. El Salvador) lukte hem dat vrijdag op een parcours op tijd over 1,20 meter, een dag later herhaalde de Ier die prestatie met de zwartbruine merrie Clementine (v. Carentino Gold) over 1,25 meter.  Drain legde op de slotdag van het CSI2 Bonheiden met de tienjarige bruine ruin Dialetto PS (v. Diarado) beslag op de vijfde stek op een parcours over 1,35 meter met twee fasen.

In het Duitse Paderborn klasseerde Caroline Müller zich zaterdag met haar tienjarige vosruin Garfield (v. Chelltago Z) als zevende in het Championat over 1,45 meter op tijd. Gerco Schröder werd zesde in een wedstrijd op tijd over 1,35 meter voor zevenjarige paarden met zijn talentvolle Glock’s Brilliant Berlin (v. Berlin). Caroline Müller eindigde met de donkerbruine hengst Kensington ES (Cornet Obolensky) zondag sterk als vijfde in de finale voor vijfjarige paarden. Gerco Schröder reed met Glock’s Brilliant Berlin (v. Berlin) naar de tiende plaats inde eindstrijd voor zevenjarige paarden. In de finale van de Medium Tour van het CSI2 werd hij zesde met de achtjarige ruin Ivan (v. Eldorado van de Zeshoek).

Jan Willem Sloof noteerde twee keer een plaats in de top tien op parcoursen over 1,10 meter tijdens het CSI De Peelbergen in Kronenberg. Met zijn negenjarige bruine ruin Dream DN werd hij vrijdag vierde en zaterdag achtste.
 

 

 

Meer Springen

LICHTENVOORDE – Remco Been wordt langzamerhand een routinier in het vergaren van Grote Prijzen. Het lukte de Wierdenaar zaterdag weer in... (18-10-2021)
SAASVELD – Hessel Hoekstra bewaarde tijdens Indoor Saasveld het beste voor het laatst. De ruiter van Stal Wiefferink was met Helsinki VDO (v.... (16-10-2021)
OLIVA – Willem Greve voegde vrijdag nog maar eens een mooie zege aan zijn toch al forse erelijst toe. In het Spaanse Oliva won de ruiter uit Markelo... (16-10-2021)
OLIVA – Hendrik Jan Schuttert reed donderdag naar een fraaie zege in de kwalificatie voor de Grote Prijs tijdens het CSI4 in het nabij Valencia... (14-10-2021)
GORLA MINORE – Lucas Porter was prima op dreef in het Italiaanse Gorla Minore. De in Weerselo woonachtige Amerikaan boekte er van vrijdag tot en met... (11-10-2021)
OLIVA – Willem Greve boekte zondag een overwinning en een derde plaats tijdens de Mediterranean Equestrian Tour in het Spaanse Oliva. (10-10-2021)
GORLA MINORE – Mart IJland boekte donderdag een fraaie zege tijdens het concours in het Italiaanse Gorla Minore. De jonge Hengeloër was met zijn... (07-10-2021)
OLIVA/GORLA MINORE - Diverse regioruiters lieten afgelopen weekend bij wedstrijden in het Spaanse Oliva en het Italiaanse Gorla Minore klasseringen... (05-10-2021)
BARCELONA - De springruiters van TeamNL met onder anderen Willem Greve in de gelederen hebben in Barcelona het buitenseizoen op magistrale wijze... (03-10-2021)
MARIENHEEM – Eric ten Cate liet er zaterdag geen twijfel over bestaan wie de sterkste was in de Grote Prijs over 1,45 meter met barrage tijdens de... (02-10-2021)
BONHEIDEN – Jumping Bonheiden verliep zaterdag uitstekend voor Remco Been. Hoogtepunt was de overtuigende zege van de Wierdenaar met zijn... (02-10-2021)
MARIENHEEM – Het slotakkoord van Nationaal Indoor Salland werd gespeeld door Sven Peters. De ruiter uit Lonneker zegevierde met Ugano Z in de... (01-10-2021)
BARCELONA – De Nederlandse springruiters plaatsten vrijdag overtuigend voor de finale van de strijd om de Longines FEI Nations Cup, komende zondag in... (01-10-2021)
MARIENHEEM – Frank Buitenhuis was donderdag, net als twee dagen eerder, dé man van Nationaal Indoor Salland. De ruiter uit Holten zegevierde zowel in... (01-10-2021)
OLIVA- Madée Schuttenbeld reed donderdag met haar dertienjarige bruine ruin Piccolo R (v. Centauer Z) naar een keurige vierde plaats op een parcours... (01-10-2021)
ERMELO – Willem Greve maakt met Carambole deel uit van TeamNL tijdens de ontknoping van de strijd om de Longines FEI Nations Cup in Barcelona. (30-09-2021)
MARIENHEEM – Frank Buitenhuis sloeg dinsdag twee keer een dubbelslag tijdens Indoor Marienheem. De Holtenaar bezette zowel in de klasse Z als de... (29-09-2021)
LANAKEN – Gerben Morsink eindigde zondag op Stoeterij Zangersheide met de schimmelmerrie Calida Z (v. Cornet Obolensky) als achtste in de strijd om... (28-09-2021)
LONNEKER – Maud Wiefferink met Agono in de klasse ZZ en Anne-Lotte Tijhuis met Je t’aime Coucou TI toonden zich vrijdag tijdens Indoor Lonneker de... (27-09-2021)
ENSCHEDE – Op 76-jarige leeftijd is zondag Bennie Holtkamp overleden. De Enschedeër speelde als eigenaar van de toppaarden Egano en De Sjiem een... (22-09-2021)